Meet Too Dear

Bine ai venit!

Cine sunt eu? 

Numele meu este Teodora, locuiesc in Bucuresti si opt ore pe zi lucrez intr-o corporatie, iar in restul timpului visez prea mult cu ochii deschisi. Sunt mai idealista decat vreau sa recunosc si tot timpul am liste nesfarsite de dorinte, care cuprind lucruri, calatorii, experiente si emotii. In rest? Pai sa vedem…imi place sa planific dar si sa procrastinez pe cat posibil, sunt absolut dependenta de cafea and loving it, cred ca peste orice treci mai usor daca zambesti, am impresia ca am doua maini stangi si orice presupune manualitate dureaza dublul timpului standard, petrec mult prea multe ore pe Pinterest, de vreo doi ani am aflat despre mine ca imi plac florile (who knew? :) ) si de mult mai multi ani incerc sa ma mobilizez sa fac sport.

Teodora Too dear

Despre ce este vorba in Too dear? 

Denumirea blogului am gasit-o dupa luuuuuuuuuuuungi cautari si cuvinte insirate pe hartie, dintr-o simpla joaca de-a anagrama cu literele numelui meu.

Too dear a aparut pentru a aduna intr-un singur loc acele lucruri care imi fac viata mai frumoasa si mai placuta, precum o continuare a pasiunilor mele pentru moda, decoratiuni interioare si mancare.  Uneori este vorba de liste si optiuni de shopping (vezi mai sus ca listele sunt a way of living), uneori despre ceea ce am reusit sa gatesc (si sa fie arate decent, incat sa poata fi expus) sau alteori despre ce ma inspira sa incep sa redecorez toata casa.

Enjoy!

One thought on “Meet Too Dear

  1. Pingback: O mamă curioasă

Comments are closed.