5 tendințe pentru primăvară-vară 2017 (2)

5 tendințe pentru primăvară-vară 2017

Unul din planurile mele este să fiu mai sprintenă în a vă arăta tendințele și a le prezenta pe cele care sunt mai atrăgătoare pentru voi. Ideea mea e să aveți toate informațiile la purtător atunci când ajungeți la cumpărături, pentru a lua decizii cât mai bune. Anyways, iată al doilea set de tendințe și mă gândeam la o postare pentru pantofi și alta pentru bijuterii. Cum sună ideea mea, dar mai ales care dintre cele cinci tendințe vă interesează?

5 tendințe pentru primăvară-vară 2017

18 thoughts on “5 tendințe pentru primăvară-vară 2017 (2)

 1. Fusta din denim si trenci, in orice combinatie posibila!
  Cu bustierele nu ma impac, nici cu bluzele transparente, astept cu interes bijuteriile si pantofii!
  zi frumoasa!

 2. Imi plac propunerile tale! Trench-ul este favoritul pentru zilele astea calduroase la pranz si racoroase in prima parte a zilei! Restul tinutei este ceva mai sexy … Nu am nici o bustiera de acest tip. Cred ca nu as putea sa o port

 3. Fuste din denim, va rog 😀 O portie dolofana! N-as zice nu nici bluzelor cu maneci asimetrice. Trenciuri pas, bustiere pas si chestiile transparente no no no. M-ar mai interesa si se ce se poarta in materie de pantofi sport.

  • Good, goooooood! Bravo tie! 😀 Trenciul este una din piesele de baza a garderobei si e un exemplu bun de cum se modifica piesele clasice – trenciul modern are o lungime situata mai jos de genunchi.

 4. Avand in vedere ca imi plac foarte mult trenciurile, mi se par feminine si elegante, as vrea sa scrii despre acestea:) Si despre bustiere. Abia astept postarile despre pantofi si bijuterii!
  Iti doresc o zi minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *