Întrebarea zilei: pensulă evantai

Eu tot repet, pe blog și în persoană, că nu sunt această pricepută a machiajului. Abilitățile și cunoștințele mele se situează la nivelul acceptabil, zis și mă descurc decent. Nici nu am o pasiune devastatoare pentru subiect, astfel încât să fiu interesată să îmi schimb “încadrarea”. Astfel, atunci când vreau să cumpăr diferite produse de makeup, merg mult pe recomandari și pe brandurile cu care am avut experiențe pozitive. Ce sunt eu praf și pulbere necunoscătoare a produselor de machiaj, în ceea ce privește pensulele sunt liniște și pace. Așa am ajuns ca astăzi să vă cer ajutorul pentru a mă lumina.

Pensula evantai

Long story short, caut să cumpăr o pensulă evantai și nu știu ce să aleg, mai ales că vreau să o ofer în dar. Dacă era pentru mine, puteam să experimentez liniștită. Cum vreau să ofer un cadou bun și util, vreau o pensulă evantai bună, care să nu ajungă cheală în 10 utilizări și 2 spălări. Help needed!!! Aveți o recomandare să îmi faceți? De unde cumpar o pensulă evantai bună?

P.S. Pentru cele a căror pricepere este similară cu a mea, această pensulă se folosește la aplicarea iluminatorului pe proeminența pometului.

Pensula evantai

14 thoughts on “Întrebarea zilei: pensulă evantai

  1. Sooooio ai mai multe obtiuni 😁 Nu zic ca le-am încercat pe toate dar îți spun din ce am mai auzit /îmi doresc.. și ca să fii sigură mai verifică niște review-uri. Recomand așa: Morphe, Zoeva și Ecotools. Oh. Și Sigma e brand bun. Amu’, dacă fata e iubitoare de make-up sunt sigură că i-ar place în colecție o pensulă de la unul din aceste branduri. Pune-te pe cercetat. Te pupacesc :*

  2. Am doua…una mica si una mare, dar nu le folosesc pentru aplicarea iluminatorului, ci pentru a elimina fall-out-ul fardurilor sau pentru indepartarea pudrei de la baking 😀

  3. Ha, ha, eu chiar sunt o incepatoare cu pensulele si nu pot face recomandari, folosesc Real Techniques pentru fond de ten si blush, de mult zic sa-mi cumpar iluminator si acum aflu si de pensula evantai!
    O zi cu mult soare!

    • Pe masura ce citesc comentariile, cred ca una din ideile mele de postari e din ce in ce mai buna :))) Iti recomand iluminatorul – este un produs cu adevarat util, chiar ilumineaza chipul. Te imbratisez cu drag, Adriana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *