2 ouă în lupta împotriva punctelor negre: Egg pore

Azi avem o premieră, fiindcă reviewul este făcut după ce am testat cele două produse Egg Pore de la Tony Moly pe pielea altuia, nu pe a mea. Cum vine asta? Precum posesoare de ten uscat, punctele negre și porii dilatați sunt niște concepte străine. Da, mai am și eu câteva puncte negre, dar sunt nesemnificative și dispar rapid atunci când folosesc masca peeling Douglas cu ulei de argan organic. În schimb, my better half are ten mixt și la un moment dat, a aruncat o vorbă de genul că și-ar dori o soluție pentru a scăpa de punctele negre. Ca o iubită panicată că nu știe cu ce să completeze un cadou receptivă ce sunt, i-am făcut cadou mai intâi Egg Pore Blackhead Steam Balm (citisem la Ramona despre el). După prima testare, am ajuns eu la concluzia că are nevoie și de Egg Pore Tightening Cooling Pack Masque, deoarece porii rămâneau dilatați și foarte primitori pentru impurități care să genereze noi puncte negre. Așa că i-am cumpărat și cel de-al doilea ou (fără niciun fel de aluzii la Năstase 😆 ), pentru completa tratamentul pentru tenul lui mixt. După ce am monitorizat rezultatele, am zis că poate vreți să aflați detalii, mai ales că nu am găsit prea multe informații pe net. Ambele produse au acest ambalaj simpatic, așa cum ne-au obișnuit cei de la Tony Moly. Fiecare ou se află într-o cutie pe care erau scrise ingredientele. Am aruncat ambele cutii pentru că nu îmi imaginam că voi scrie articolul de azi. Oooops! 😛 Cantitatea de produs este de 30g și se află în partea de jos a ambalajului, fiind protejat de un capac galben-portocaliu, care trimite cu gândul la un gălbenuș.
Egg pore

Pasul 1: Egg Pore Blackhead Steam Balm

Acesta este primul ou cumpărat și precum sugerează denumirea, este vorba de un balsam exfoliant. Se foloșeste o cantitate mică pe zonele cu puncte negre și se masează pe față timp de 3-5 minute, până când balsamul devine din transparent, opac. Transformarea se petrece mai rapid de 3-5 minute, dar continui cu masajul pentru un total de 3 minute. Cert este că produsul are un efect de încălzire, deschizând astfel porii pentru a permite curățarea lor de mizerie, celule moarte și orice mai e pe acolo și cauzează apariția punctelor negre. Acum, să nu vă așteptați că din prima o să fie eliminate toate punctele negre, mai ales dacă aveți probleme cu acest aspect. Totuși, efectul este vizibil, tenul fiind mai curat, pe măsură ce este utilizat balsamul.
Egg pore

Pasul 2: Egg Pore Tightening Cooling Pack Masque

Am râs maxim când am citit pe site că produsul are o textură de frișcă. Mnooooo, eu îi suspectez că se referă la frișcă expirată de vreun an, la cum arată și se simte 😉 . Personal, mi se pare un pic dificil de manevrat masca, mai ales că nu are o spatulă și folosesc degetele pentru a o aplica (chestie antiigienică, dar nu am găsit în casă o spatulă sau o soluție alternativă). Plus că atunci când încerc să o manevrez, se alunecă și așa cum se observă din poză, se împrăștie peste tot. Partea bună e că atunci când reușesc sa o pun pe față, se transformă în cremă odata cu întinderea ei. Ca și în cazul balsamului, este nevoie de o cantitate mică de mască pentru a acoperi zonele de interes. Eu o aplic pe zona T, adică acolo unde folosesc în prealabil balsamul și porii rămân deschisi. Se lasă pe față 10-15 minute și din ceea ce mi-a spus my better half, dă senzația că ți se strânge pielea – oarecum așteptabil, având în vedere că are argilă în compoziție. După ce trec cele 10 minute de îndurat cu eroism, stoicism și alte epitete, se înlătură cu apa călduță. Efectul așteptat apare și dimensiunea porilor este în mod evident redusă.
Egg pore
Îmi este imposibil sa fac comparație cu alte produse similare, deoarece este pentru prima dată când cumpăr așa ceva și doar pentru a le face cadou. Ceea ce pot vă pot spune precum concluzie este că cele două produse Egg Pore sunt eficiente și conduc la un aspect mai curat al tenului și la reducerea apariției de puncte negre.
Voi ce folosiți pentru a elimina punctele negre de pe față? Ați încercat Egg pore de la Tony Moly?

12 thoughts on “2 ouă în lupta împotriva punctelor negre: Egg pore

  1. Ten gras dar sensibil si aici. Pana acum am curatat porii cu diferite produse, dar in ultimul timp am vazut ca si gomajul cu bicarbonat + malai/zat cafea e suficient de eficient. Curatarea e vitala, si demachierea zilnica, spalatul etc. fac minuni.
    Dar de inchis porii niciodata nu am stiut cum..

    • Pentru fata, mi se pare cam dur gomajul cu zat de cafea si de aia am recurs la exfolierea cu acea masca bio cu ulei de argan (uscata & sensibila sunt toata). Inainte de a cumpara masca pentru inchiderea porilor, am cercetat un pic problema, mai ales ca e una cu care nu m-am confruntat. Am gasit precum solutii diverse masti din comert, unele naturale la care nu mi-a convenit compozitia sau creme. Am preferat varianta de masca, pentru ca sigur nu imi convingeam better half-ul sa il zapacesc cu crema :)))

  2. Ten mixt aici! Suna bine ambele produse pentru mine. Deocamdata, insa, am stocul facut pentru urmatoarele 12 luni. Si geluri de curatare, dar si scrub-uri. Asa ca mai am de asteptat daca chiar vreau sa le iau :D. Insa le bag la bookmarks. Am un folder intreg, un fel de wishlist cat un pomelnic :))

  3. Este prima data cand aud despre asa ceva!
    Eu folosesc benzi pentru punctele negre, dar dupa tratamentul de la Nomasvello nu a mai fost nevoie. Cel putin nu inca! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *