Honey, I’m home!

Contrar aparențelor, nu am intrat în hibernare, deși cochetez zilnic cu aceasta idee. Mai întâi, am trecut de la Ho ho ho! Merry Christmas! la ha… ha… haaaaa…pciu! Știu că am fost mulți în starea asta, că păream a face parte dintr-un cor de tușitoari, indiferent unde mă aflam. Abia ce începusem să tușesc mai puțin și să dorm mai mult de 2-3 ore, doar ca să aflu că s-a îmbolnăvit și blogul. Eram conștientă de existența unor probleme cu blogul și parțial le rezolvasem, parțial aplicam tehnica struțului și le ignoram. Oh well, ultima metodă s-a dovedit ineficientă și în spațiul virtual, nu doar în cel concret. Uite așa am fost redusă la tacere pe blog, că nu mai puteam să public nici măcar un articol minuscul până la stabilirea și restabilirea ordinii. Mai mult de atât, casa anterioară nu mai era suficient de mare pentru nevoile mele, așa ca a fost rost de o nouă mutare. Din experiența cu prima mutare din primăvara trecută, aveam deja extrasă o concluzie: cel mai bine e să las persoanele specializate să se ocupe de aspectele tehnice. Așadar, blogul a fost împachetat, rezolvat și mutat cu grație în noua casă aflată la Camscape. Atât de încântată sunt de cum se încarcă blogul, încât am dat nenumărate refresh-uri doar pentru a vedea cât de natural se mișcă  😛 . Mulțumesc celor care mi-au tot scris despre problemele întâmpinate la accesarea blogului și sper ca de acum încolo, totul să funcționeze bine. Acum mă pun pe scris, căci am de recuperat.

Hosting Camscape

18 thoughts on “Honey, I’m home!

  • Nici chiar asa! :))) Cand m-am mutat ultima data am spus ca nu mai sunt dispusa sa fac o astfel de miscare cel putin doi ani. Au trecut patru, dar tot nu am chef sa fac asta la cat de obositor e. Bine te-am gasit, Mada! :*

 1. Bine ai revenit!
  Chiar ma gandeam in fiecare dimineata cand deschideam mailul daca o sa primesc o instiintare ceva, si iata ca azi a fost cu noroc!
  O saptamana minunata!

 2. Suuper! Ma bucur ca ti-ai facut timp si curaj pentru schimbare! Se incarca bine acum, sper sa nu mai intampini probleme! 😀 Cand am vazut “noua casa” m-am gandit ca te-ai mutat intr-adevar intr-o alta locuinta. :))
  Te puup, o saptamana frumoasa! :*

  • Multumesc, Amy! :* Chiar am ras de noua casa virtuala ca acum e oarecum similara cu cerintele mele pentru cea reala: spatioasa, aerisita, multa lumina :))) O saptamana minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *