Sprâncene frumoase cu Bigger & Bolder Brows kit de la Benefit

Bună! Numele meu este Teodora și sunt o victimă inocentă a marketingului intensiv 😆 . De când am postat wishlistul pentru cosmetice, am tot stat și am cumpănit dacă „am nevoie” de ceva ce nu am nevoie. Sprâncenele mele sunt suficient de dese și groase după gusturile mele, iar forma pe care Ella le-o dă este minunată. Singurul loc unde e necesar să fac o intervenție zilnică este pentru a transforma colțurile mele naturale într-o arcuire domoală, lucru care îmi iese foarte repede cu ajutorul fardului Ardell. Și totuși, de când am citit și am văzut produsele Benefit, eu nu mai am pace. Luate separat, mi s-au parut prea scumpe pentru necesitățile mele inexistente, dar când am descoperit kitul Bigger & Bolder Brows… se vede rezultatul în poze. Pentru că mi-a fost cerut să îmi spun părerea despre ele (mulțumesc pentru încredere!), iată postarea pe tematica produselor Bigger & Bolder Brows kit de la Benefit.
 Bigger & Bolder Brows Kit

În primul rând, Bigger & Bolder Brows kit conține următoarele produse: gel-cremă nuanțator K-Brow!, creion iluminator High Brow, gel transparent pentru fixarea sprâncenelor Ready, Set, Brow! și un suport pentru cele două șabloane (pentru sprâncene arcuite și pentru sprâncene drepte) cu câte două variante. Există și alte kituri cu un conținut diferit, dar acesta este unicul care include produsul care m-a tentat cel mai mult, adica Ka-Brow!. Kitul este disponibil în trei nuanțe diferite – Light, Medium și Deep – și eu am optat pentru Medium.

Ka-Brow!

Bigger & Bolder Brows Kit

Ka-Brow! este format din două componente, așa cum se poate observa în poză: o pensulă și gelul propriu-zis. Pensula este excelentă și este ușor să aplici produsul cu ea. Poate fi folosită ca atare, sau atașata la capac, pentru un plus de precizie. Minimizeaza riscurile de a te măzgăli în toate direcțiile, chiar dacă punctul tău forte nu este îndemânarea *cough*. Cu ajutorul gelului-cremă îmi este facil să dau un aspect naturalsprâncenelor, dar este foarte adevarat că eu nu vizez să fac modificări radicale ale formei. Produsul este foarte spornic și atunci când mă uit la cât am consumat până acum, am impresia că îmi va ajunge o eternitate. În Bigger & Bolder Brows kit veți găsi Ka-Brow! în nuanțele 1, 3 și 5, dar produsul în sine este disponibil în 6 nuanțe diferite. Personal, eu nu i-am găsit minusuri și e cel mai fain produs pentru conturarea sprâncenelor pe care l-am încercat până în prezent.

High Brow

Bigger & Bolder Brows Kit

Este un creion iluminator care se folosește pe arcadă sau deasupra punctului arcuit al sprâncenelor. High Brow ajută la conturarea sprâncenelor, iluminarea zonelor adiacente și se laudă că ar avea un efect de lifting al arcadelor. Partea cu liftingul e un exces de optimism. Îmi place mult creionul acesta pentru că este cremos și plăcut de utilizat. Cu toate că pare excesiv de rozaliu (așa e și în realitate, nu este doar o deviere de culoare rezultată din poze), aspectul conferit este unul natural, chiar și pentru o persoană cu subton galben al tenului așa cum sunt eu. În concluzie, îmi place și iar am bifat un premiant printre produsele testate până acum.

Ready, Set, Brow!

Bigger & Bolder Brows Kit

Gelul transparent pentru fixarea sprancenelor Ready, Set, Brow! este singurul produs în format mic (3,5 ml). Recunosc că nu am mai folosit astfel de fixative de sprâncene, așa că nu am nicio bază de comparație. Se folosește pentru a defini și a fixa firele sprâncenelor în forma dorită și am citit că ar avea efect vizibil și asupra firelor rebele. Cum în sprâncenele mele nu se iscă răzmerițe, eu îl folosesc mai degrabă pentru distrația de a-l folosi (aplicatorul este dead funny!). Se simte atunci când este folosit și niciun fir nu mișcă în front, așa că pot spune că mi-am simțit sprâncenele fixate  😀 .

Șabloanele și suportul

Bigger & Bolder Brows kit

Iar sunt la categoria premiere! V-am zis că problemele mele cu sprâncenele sunt minuscule, așa că nu am cercetat prea mult produsele destinate. Am testat puțin șabloanele și suportul, dar nu le folosesc zilnic pentru că sunt prea învățată cu locurile unde e cazul să modific. Lipsa de experiență cred că și-a spus cuvântul, că atunci când le folosesc la sprânceana dreaptă, mi-am făcut mâinile fundă. Șabloanele și suportul aferent sunt disponibile doar în Bigger & Bolder Brows kit și celelalte kituri de la Benefit, în rest, nefiind disponibile pentru a fi cumpărate separat.

În concluzie, chiar dacă am făcut cumpărături ca urmare a marketingului inteligent, eu sunt foarte mulțumită de ce am găsit în Bigger & Bolder Brows kit și foarte probabil le voi mai cumpăra. Voi ați încercat vreunul din produsele incluse în postarea de azi? Cum vi s-au părut?

11 thoughts on “Sprâncene frumoase cu Bigger & Bolder Brows kit de la Benefit

  • Iti recomand cu caldura produsele lor pentru sprancene – sunt excelente. Mai am de la ei si anticearcanul Fake Up, care este foarte potrivit pentru persoanele cu ten uscat. Sper sa fii multumita de ce iti achizitionezi.

  • Este foarte usor de folosit, pe cuvantul meu de neindemanatica :)) Daca te tenteaza, iti pot spune cum m-am convins eu ca ma descurc: am fost in Sephora si mi-am facut acolo sprancenele cu el. Cum a mers repede si bine in pozitia ghiocel in fata oglinzii de la ei, am mizat ca merge bine si acasa.

 1. Pe mine m-ar tenta creionul si Ka-Brow! Iti fac o marturisire: anul ce vine mi-am propus sa cumpar si cateva produse mai high-end…as zice ca prefer mai putine, dar mai de calitate! Bine, nu excludem NYX, L’oreal, Maybelline sau branduri mass-market care sunt foarte ok si ele!
  Cred ca as cumpara mai degraba creionul ABH decat pe cel de la Benefit! 😀

  • Interesant lucrul pe care ti l-ai propus si abia astept sa vad ce vei alege. In opinia mea, mai bine un singur produs de calitate, decat multe si proaste. Din pacate, de cele mai multe ori calitatea vine cu un pret pe masura :( Din fericire, brandurile mentionate de tine au multe produse competitive.
   ABH clar e o alegere minunata dar din pacate nu au kituri care sa te faca sa iesi atat de bine la bani 😛

 2. Ready, Set, Brow ar fi pe placul meu, am niste sprancene razlete :)) am vazut si eu setul si chiar mi s-a parut tentant! Doar ca mi s-a parut ca gelul de sprancene e cam inchis pentru mine. Si eu am vrut sa aflu mai multe despre acest set asa ca iti multumesc pentru review. Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *