Sabon Wonderland și alte cosmetice de Crăciun

V-am povestit că sunt un fost grinch, care a reușit (până la urmă) să se integreze și să aprecieze feeria Crăciunului. Ceea ce am ratat să vă spun despre vremurile verzulii e că tot existau unele aspecte care îmi plăceau la această sărbătoare. Printre ele, se regăseau colecțiile de Crăciun lansate de firmele de cosmetice și această plăcere există și în prezent. Mă înființez în magazine de îndată ce apar și mă las încântată de arome, analizez ce aș putea să dăruiesc, fac o selecție cu ce îmi doresc, le ordonez în funcție de preferințe… O nebunie, ce să mai!

Sabon Wonderland

Colecția Sabon Wonderland este preferata mea din sezonul actual, începând de la denumire, continuând cu ambalajele, terminând cu ceea ce este esențial, calitatea. Deja am testat uleiul de duș și îl gasesc a fi o alegere foarte faină pentru o baie relaxantă pe timp de iarnă. Datorită uleiurilor de jojoba, avocado, măsline și germeni de grâu, se dovedește a fi suficient de hidratant chiar și pentru pielea mea uscată. Aroma este una discretă, care persistă pe piele și mi se pare foarte potrivită pentru a suprapune parfumurile cu arome mai grele, specifice iernii. Exceptând uleiul de duș, am mai selectat câteva produse din colecția Sabon Wonderland și dacă intrați pe site, veți vedea că mai există o mulțime de lucruri interesante care nu mi-au mai încăput în spațiul disponibil din colaj.

Sabon Wonderland

1. Exfoliant de corp pe bază de sare de mare – 98 lei.

2. Cremă de corp – 79 lei.

3. Set cadou Exploring Wonderland (ulei de duș 300 ml, exfoliant de corp 200 g, linguriţă de lemn pentru exfoliant, lotiune de corp 140 ml, unt de mâini 75 ml, cutie de cadou) – 250 lei.

4. Set cadou Charming Mixture (lapte de baie 200 ml, cremă de corp 200 ml, exfoliant de corp 600 g, cremă de mâini 200 ml, cutie cu magnet) – 317 lei.

5. Set cadou Gentleman Time Out (exfoliant pentru duş 70 g, șampon 50 ml, after-Shave cremă 50 ml, cremă de mâini 50 ml, parfum pentru textile 50 ml, geantă de cosmetice) – 180 lei.

6. Geantă pentru cosmetice Don’t ever lose your sense of wonder – 95 lei.

7. Set cadou When Apple Met Lavender (ulei de duş 30 ml, unt de Shea 30 ml, unt pentru picioare 30 ml, unt de maini 30 ml, cutie metalică) – 150 lei.

Înainte de a vă arăta alte lucruri care îmi plac, vă aduc aminte că Sabon are o minunăție de card de fidelitate, denumit Royal Passport. Cu ajutorul lui ai un discount constant de 10%, unele periodice de valoare mai mare, la unele produse și în zilele RP, ajunge la 40% la toate produsele. The joy!

Idei de cadouri

Acum să continuăm periplul prin cosmeticele care mi-au captat atenția în Sephora și The Body ShopȘ

1. Set Girlesque de la Benefit Cosmetics (pudră bronzantă Hoola, bază de machiaj POREfessional, mascara They’re Real, toate în format mare și un blush lichid pentru pomeți și buze Benetint în format de călătorie),

2. Set de 3 creme de mâini cu aromele Black Cherry (preferata mea), Cinnamon Cookie și Sweet Macaron de la Tony Moly – 56 lei.

3. Glob Ciate cu 6 mini oje – 136 lei.

4. Set Mini Kiss Me cu 3 mini balsamuri pentru buze Sephora – 46 lei.

5. Frosted Berries Festiv Tin TBS (unt pentru corp 50 ml, gel de duș 60 ml, exfoliant de corp 50 ml, lotiune pentru corp 60 ml, cutie metalică) – 149 lei.

6. Set Festive Body Butter Seasonal Trio (Frosted Berries unt pentru corp 50 ml, Vanilla Chai unt pentru corp 50 ml, Spiced Apple unt pentru corp 50 ml, cutie) – 112 lei. Spre uimirea mea, aroma Spiced Apple este preferata mea.

7. Set Bath It Up Santa (burete de baie, Strawberry gel pentru dus 60 ml, Mango gel pentru dus 60 ml, cutie) – 80 lei.

Așa cum probabil ați dedus, am extras doar ce mi s-a părut mie mai interesant, ce a vrut să se lase importat în programul pentru colaje (mi-ar fi plăcut să vă pot arăta ce am văzut pe site la Sabio Cosmetics, de exemplu) și atât cât sa nu fac o postare mai lungă decât a ieșit deja. Voi ce cosmetice plănuiți să cumpărați pentru a face cadou apropiaților sau chiar vouă?

9 thoughts on “Sabon Wonderland și alte cosmetice de Crăciun

  1. Eu recunosc ca am avut o crema de maini de la Sabon si a fost mai mult decat buna dar, din pacate, sunt si destul de scumpe si majoritatea nu ni le permitem. Nici macar la reduceri nu am avut curaj sa ma uit pe site 😀

    • Sunt foarte bune produsele Sabon si singurele non-dermatocosmetice pe care le tolereaza pielea mea. Au fost salvarea mea dupa ani de produse fara nicio aroma <3 De aici si piedestalul. Oricat de mult imi plac aromele de la TBS, de exemplu, e tot degeaba, ca imi apare iar boala de piele :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *