Curea de chitară

Curea de chitara 1

Geantă Zara // Cardigan Mango // Rochie Zara // Teniși New Balance // Ceas Just Cavalli // Brățară Swarovski

Cu vreo două zile înainte de plecarea la Nisa, am intrat într-o mare agitație că eu nu am o geantă potrivită. Potrivită pentru ce? Nu am nici cea mai vagă idee, dar cert e că eu nu aveam așa ceva. O posibilă justificare pentru starea de agitație este și faptul că sunt cam dezinteresată de subiectul genți (the horror!!! 😆 ) și foarte rar cumpăr așa ceva. Exceptând motivele relativ întemeiate care se aflau la baza nevoii nou apărute, mai exista și un alt aspect. Prin prezentările colecțiilor pentru toamnă-iarnă de la Fendi, Valentino sau Lanvin observasem un detaliu care mi-a captat atenția și a rămas în gluma de memorie pe care o am: genți cu bareta lată, similară cu o curea de chitară. Modelele variază de la cele cu o simplă dungă de culoare diferită până la cele cu modele geometrice, felurite desene, aplicații metalice sau cu pietre, flori 3D. Această curea de chitară este o soluție stilistică simplă pentru a da vivacitate unui outfit basic. Partea faină este că bareta stil curea de chitară este detașabilă, astfel încât poate fi purtată la mai multe genți diferite. De asemenea, se plusează la capitolul utilitate, existând și bareta realizată din aceeași piele ca și geanta.

După o cercetare rapidă, mi-am liniștit agitația si am ales nebunia aceasta de geantă de la Zara cu baretă cu blană artificială multicoloră. Eu zic că am facut o investiție bună, pentru că am purtat-o aproape în continuu și în toate felurile posibile – cu bareta cu blană, cu cea simplă, ca atare sau crossover și inclusiv am folosit cureaua de chitara la geanta din pozele de aici. Precum funny fact: la Nisa, cred că au fost vreo cinci femei care m-au oprit pe stradă, mi-au complimentat geanta și m-au întrebat de unde am cumpărat-o. Da, nu le venea să creadă că este Zara  😎 .

Curea de chitara 2

Curea de chitară

Curea de chitară

Curea de chitară

Sunt curioasă să aflu părerea voastră despre acest gen de genți si dacă vi se par atrăgătoare. Le-ați adăugat prin wishlisturile voastre?

P.S. Bareta genții pe stil curea de chitară se va purta și în sezonul primăvară-vară 2018.

18 thoughts on “Curea de chitară

  1. Pingback: Ce am în geantă?
  2. Imi place foaaarte tare. Si culoarea gentii este una purtabila la multe tinute. Cred ca ma faci sa merg in Zara sau sa plasez o comanda online.. hmm.. ispititoareo.

  3. Nu am cochetat niciodata cu ideea de a cumpara genti. In principiu mi le cumpar cand am nevoie de ele (a se citi “cand se rupe cea de zi cu zi si trebuie sa o inlocuiesc”). In afara de asta de zi cu zi, mai am 2 elegante si vreo 5 plicuri (nu stiu de ce le-am cumparat, ca nu le-am purtat niciodata). Mi-ar placea, in schimb, o geanta exact ca asta a ta. Ti-am admirat-o din pozele de la Nisa 😀 bareta a fost prima care m-a cucerit, abia apoi m-am uitat la modelul gentii. E chiar genul meu. Faci niste super alegeri! <3

  4. sa o porti sanatoasa este foarte draguta. Ar fi interesant un model de geanta din asta la care sa poti face tot felul de schimbari ale feței, ca la plicurile Danei Rogoz, sa poti schimba inclusiv cureaua in functie de tinuta.

  5. Doamne Teo, I’m in love ✨ e foarte tare geanta! Sper sa o gasesc si in Pitesti, daca e musai sa fac un drum pana la Bucuresti. Cu riscul de a ma repeta, me looove it! ?

  6. interesanta ideea de a purta cureaua si la alte genti-oricum niciodata nu detin geanta potrivita- sugestia Zara este de luat in calcul-multumiiiim ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *