Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produsGenţile mele preferate sunt cele două plicuri moon by Dana Rogoz, tricoul alb de bază este cel de la Lin, una dintre cele mai atractive piese din dulap e bluza de la Izabela Mandoiu, sunt fascinată de bijuteriile Felicity Store și am fantezii în legatură cu bluza Ioanei Ciolacu, ghetele Smiling Shoes sau rochia Framboise. Nu este un secret că îmi face o reală placere sa descopăr lucruri create și produse in Romania, mai ales când este vorba de zona industriei creative. Prin urmare, mi-am dorit să particip la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, de îndată ce am aflat despre eveniment. Faptul că sunt blogger oficial, este un fel de cherry on top și sunt entuziasmată și onorată de acest fapt.

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

Ce se întâmplă mai exact la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs?
Este un eveniment-expoziție la care participă creatorii si designerii de produs autohtoni si oricine isi doreste sa vadă si să afle mai multe despre creatiile lor.
Când se desfasoară?
Sâmbătă, 22 octombrie, între orele 19:00 – 04:00.
Unde are loc Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs?
În Bucuresti, la Centrul Cultural „Casa Artelor”, pe bulevardul Mircea Vodă nr. 5.
Cine sunt participanții?
clic-clac, Gabi Toma, Deliciu Mic, Deco Box, Gămălie, Atelier KIKU, Ciprian Ariciu Ceramics, nicomade.ro, genuineleather., Metal Creativ, Lemnia, Brielle Bijoux , Slender Tree, Atelier Ciprian Manda,NOOR, Studio Mud., Aerobot LEVEL, Dan Schiller Design, Craft86, Atelier Mustață, Square Art Studio, Șnur, Wood Be Nice, Vika Tonu Design, WHAT IF I FLY, Raicelai. Terrariums and green deco, Ramona Chifu.
La final de postare, vă las câteva linkuri utile (click pe text):
Hashtag #blanchenuit
Apropo de hashtag, sâmbătă seara voi posta pe Instagram si Facebook poze de la eveniment. Keep your eyes on me, dacă sunteți curioase ce se întâmplă acolo 😛 . Voi ați participat la edițiile anterioare organizate în București sau în alte orașe? Veniți sâmbătă să vedeți creațiile prezentate?

5 thoughts on “Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

  1. N-am stiut de acest eveniment pana acum, insa pare super interesant si mi-ar placea, intr-un an, sa pot sa fiu prezenta acolo. Imi place sa descopar creatii noi, asa ca o sa fiu cu ochii pe contul tau de Insta 😀

  2. nu sunt nici asa pasionata de subiect si oricum nu as avea cum sa vin pentru ca duminica trebuie sa fiu fresh la nunta cumnatei mele. Dar asta nu inseamna ca nu sunt mandra de tine ca esti blogger oficial la eveniment si de-abia astept articolele viitoare cu impresii si poze de acolo. Poate ma convingi sa vin la anul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *