Zodiile si moda: Gemeni

Pe 21 mai a fost prima zi din zodia Gemeni si recunosc ca am intarziat putin cu postarea din seria Zodiile si moda. In cazul zodiei Gemenilor, nu am avut o sursa de inspiratie printre persoanele apropiate mie si a fost necesar sa studiez mult mai mult documentatia astrologica si faimoasele reprezentante ale zodiei. Pentru prima data chiar am dat de un mare obstacol in a creiona stilul celor nascute in urmatoarea perioada, deorece uneori informatiile se bateau cap in cap intre ele, dar si cu realitatea si uitandu-ma la vedetele nascute in zodia Gemeni, nu reuseam sa gasesc puncte comune. Cea care imi dadea concluziile peste cap in mod consecvent a fost Angelina Jolie, al carei stil vestimentar parea a fi mai aproape de Taur decat de Gemeni. A durat ceva timp pana cand am reusit sa gasesc o explicatie pertinenta si abia dupa aceea am putut scrie postarea de azi.
Zodiile si moda Gemeni
Caracteristica generala: semn pozitiv, masculin
Element definitoriu: Aer
Culorialbastru, galben, portocaliu, violet
Pietre norocoase: topaz, cristal de stanca, toate pietrele pestrite
Metale caracteristice: aur, amalgam, argint
Principalele calitati: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a invata rapid
Defecte: superficialitate, barfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce în eroare
Femei Gemeni celebre: Adriana Lima, Alanis Morisette, Angelina Jolie, Marylin Monroe, Natalie Portman, Kylie Minogue, Naomi Campbell, gemenele Olsen
Zodiile si moda Gemeni
Femeia gemeni este comunicativa, extrem de sociabila, aventuroasa, vesela si flexibila. Asa cum indica si semnul sub care este nascuta, natura ei este (cel putin) duala. Personalitatea cu multiple fatete se regaseste si in garderoba ei, care privita in ansamblu pare sa includa o multime de stiluri total diferite. Din ceea ce pare a fi un amalgam fara noima de haine, ea reuseste sa compuna outfituri bine inchegate, din care razbate sarmul personal. Detesta monotonia, fapt ce o face sa fie tot timpul atenta la tendinte si sa le inglobeze in garderoba proprie. Nu este foarte interesata de piesele clasice, timeless. Ii place si se simte confortabil sa fie in centrul atentiei si moda este una din modalitatile prin care atrage privirile asupra ei. Va cauta sa se imbrace cat mai deosebit fata de ceilalti, deseori alegand culori vii, vesele, puternice, asa cum este si ea. Daca nu sunt culori, atunci vor fi straluciri si ma gandesc acum la cantecul lui Marylin Monroe Diamonds Are a Girl’s Best Friend sau sortul auriu purtat de Kylie Minogue in Spinning Around. Daca nu sunt nici culori, nici straluciri, ea tot va gasi modalitatea de a atrage lumina reflectoarelor, prin croiala sau imprimeu.
Zodiile si moda Gemeni
Femeia gemeni are un real apetit pentru cumparaturi, chiar daca ajunge ca multe haine sa le poarte o singura data sau de cateva ori si apoi sa le izoleze intr-un colt al dulapului, pentru ca s-a plictisit de ele. Ii place sa se joace, iar moda este unul playgroundurile preferate. La polul opus fata de taur, femeia nascuta in gemeni este caracterizata de instabilitate si nestatornicie. Acestea se reflecta si in dificultatea de a decide cum se imbraca si in multitudinea de experimente pe care le face cu outfiturile. Exact nestatornicia si dualitatea ei erau cele care ma impiedicau in a defini modalitatea in care percepe si aplica moda. A fost necesar sa inteleg ca intr-o singura femeie exista o efervescenta vestimentara si ca este greu de incadrat in tipare. Pana la urma, am gasit un cuvant care sa caracterizeze stilul vestimentar al femeii din zodia gemeni: eclectic.
In seria Zodiile si moda am mai vorbit despre:

7 thoughts on “Zodiile si moda: Gemeni

    • Yeeeeeey! Imi place mult sa fac colajele pentru ele, caci ajung sa creez tinute conform altor stiluri decat al meu. Nu m-as vedea vreodata purtand al doilea outfit pentru ca nu corespunde caracterului meu, dar a fost loads of fun sa il concep dupa trasaturile zodie. Iti multumesc pentru incurajare!

    • Cristina, te asteptam cu nerabdare sa imi scrii cum ti s-a parut descrierea. La gemeni chiar am avut mari emotii, mai ales ca nu cunosc indeaproape nicio femeie nascuta in aceasta zodie. Me happy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *