Rochia preferata pentru postarea cu numarul 100

Rochie imprimeu floral

Rochie Zara // Plic Moon by Dana Rogoz // Pantofi Nine West // Cercei Accessorize

Woop woop! Am ajuns la postarea cu numarul 100! Acum trei saptamani, cand wordpress-ul mi-a specificat ca tocmai ce am publicat a optzecisiopta postare, am crezut ca este vreo eroare la mijloc si ca e imposibil sa fi ajuns la acel numar. Bineinteles ca am simtit nevoia sa verific si dupa ce informatia s-a dovedit a fi adevarata, am constatat cu placere ca nici nu mi-am dat seama cum au trecut zilele si articolele. Asa ca am gasit un nou motiv de sarbatoare si am zis ca e momentul sa fac poze in acele lucrurile care imi sunt mie cele mai dragi si se incadreaza in categoria elemente de baza ale garderobei mele. Dupa modelul „Give a girl the right shoes and she can conquer the world”, pot sa spun „Give me this outfit and I can conquer the world” :) .

Sunt uimita de faptul ca piesa principala a tinutei de azi este in continuare rochia mea preferata, chiar daca au trecut un pic mai mult de doi ani de la clipa achizitiei. Imi este greu sa determin exact motivul pentru care nu a fost detronata pana acum. Sa fie oare faptul ca este primul lucru cu imprimeu floral pe care l-am cumparat? Sa fie vorba de faptul ca a fost ajustata pe corpul meu de catre my wonderful sister? Sau poate pentru ca mi se pare foarte sexy, desi nu expune la vedere prea multa piele? Oricare ar fi motivatia, stiu cu siguranta ca este in continuare rochia mea preferata, desi are parte de o concurenta apriga din partea proaspetei achizitii de la Stephan Pelger.

Rochie imprimeu floral

Rochie imprimeu floral

Rochie imprimeu floral

Rochie imprimeu floral

Sunt curioasa: care sunt hainele care va ofera doza maxima de incredere in sine?

7 thoughts on “Rochia preferata pentru postarea cu numarul 100

    • Din comentariul tau, simt ca “la moda” nu este o motivatie pertinenta pentru a agrea un designer si sunt intru totul de acord cu tine. Acum, eu nu pot sa imi dau cu parerea de ce se imbraca X sau Y de la el, dar stiu de ce imi plac mie multe dintre creatiile lui si stau si ma uit gales pe site, pandind niste reduceri :). Sunt haine care pun accentul pe feminitate si mi se pare ca gaseste un frumos echilibru intre texturi, croiala, transparente si lungimi. Pe de alta parte, se si potrivesc bine cu stilul si personalitatea mea, iar aceasta imi vine destul de greu sa o explic.
      Tu ce parere ai despre creatiile lui Stephan Pelger?

  1. Superba Rochia – imprimeu, culoare, lungime, model! Absolut inedita! <33
    Eu sunt innebunita dupa rochii in orice sezon al anului si am grija sa mi le accesorizez cu gentile potrivite! Zi faina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *