Sacrificarea zmeurei pentru brownie

Un titlu ciudat, pe care simt nevoia sa il explic. Printre primele mele amintiri se afla si cea in care ma aflam in mijlocul zmeurisului si imi umpleam pana la refuz burta proprie, pentru ca abia apoi sa trec si la castronul cu care fusesem trimisa acolo de catre bunica mea. Deci, de cand ma stiu sunt disperata dupa zmeura proaspata si imi este foarte dificil sa ajung in punctul de a gati ceva in care sa o includ, pentru ca de fiecare data simt ca i-as face o nedreptate la cat de buna e ea in sine. Da, stiu ca sunt geniale preparatele care o contin, le ador de fiecare data cand le mananc, dar pana acum cateva zile nu am fost capabila sa fac unul. Mi-am distras un pic vigilenta cu un pahar cu zmeura mancat pe nerasuflate, astfel incat sa pot sa ignor ca urmeaza sa sacrific un alt pahar de zmeura pe altarul dulciurilor.

Brownie cu zmeura

“Jertfa” a fost executata destul de repede. Pentru brownie am facut compozitia similara cu cea din Brownie Cheesecake, dar data aceasta am adaugat o lingurita de nucsoara si 100 de grame de zmeura, ceea ce a generat o textura mult mai interesanta. Dupa ce am pus compozitia in tava, am pus pe deasupra restul paharului de zmeura, adica inca 100 de grame.

Brownie cu zmeura

Cu siguranta ca a avut succes din moment ce prima tava a disparut cu viteza luminii si a trebuit sa mai fac si o a doua tava. Mie, asa nemancatoare de dulciuri cum sunt, mi s-a parut delicioasa, zmeura fiind exact elementul care sa ma faca sa pot manca ceva atat de dulce, precum un brownie. Nu imi este clar daca revelatia de fata este un lucru bun, dar o sa cer in curand si parerea cantarului :) .

Brownie cu zmeura

Voi in ce preparate folositi zmeura?

Brownie cu zmeura

7 thoughts on “Sacrificarea zmeurei pentru brownie

  1. Pingback: Desert? | Too Dear
    • Draga Andreea, din pacate wordpress-ul bezmetic a trimis toate comentariile in spam. Le-am recuperat si sper sa nu ma mai sicaneze asa :) On topic: este unul dintre cele mai de succes dulciuri facute de mine. Acum o sa incep sa folosesc zmeura congelata, asa ca nu o sa mai am nicio indoiala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *