Dragoste de cafea

Sambata postam poza de mai jos care exprima simplu si la obiect un mare adevar al vietii mele :). 

lumanari dyi cafea

Odata ce am dat startul la jocul cu boabele de cafea, mi-am adus aminte de o poza vazuta pe Pinterest care prezenta un proiect DIY (mult spus in cazul de fata proiect DIY), unde se povestea despre mirosul de cafea care inunda casa la aprinderea lumanarilor. Hmmmmm…that sounds good! Cafea, aroma ei si lumanari – place, place, place!

lumanari dyi cafea

Asa ca am zis ca e momentul sa utilizez cele doua boluri cumparate de la Bamboo (similare aici), care nu stiu exact pentru ce au fost concepute, dar eu le-am cumparat cu scop decorativ datorita formei de scoica. Am mai avut nevoie de cafea boabe si lumanari pastila. Partea DIY a proiectului e destul de evidenta: boabele in boluri si lumanarile pastila peste boabele de cafea. Pam pam!

lumanari dyi cafea

Am aprins lumanarile si… Ce-i drept este mentionat ca mirosul de cafea ar fi unul subtil, dar atat de subtil a fost, ca eu nu l-am simtit deloc! 😉 Anyways, cu sau fara mirosul preconizat, imi place rezultatul si voi pastra precum decoratiuni pentru bucatarie.

lumanari dyi cafea

lumanari dyi cafea

Daca tot am deschis o tematica draga mie, am cautat pe net si alte obiecte destinate cafelei sau care pot fi folosite in decoratiuni.

lumanari dyi cafea

1. Patru modele de coasters – 9 lei/bucata.

2. Carte The Art and Craft of Coffee: An Enthusiast’s Guide to Selecting, Roasting, and Brewing Exquisite Coffee de Kevin Sinnott – 100,21 lei.

3. Serviciu de cesti – 75 lei.

4. Recipient pentru cafea – 77 lei.

5. Placheta decorativa din metal – 16,90 lei.

6. Servetele decorative din hartie – 11,90 lei.

7. Cutie din lemn – 72 lei.

8. Ceas de perete – 29,99 lei.

Sunt curioasa sa aflu: voi ati folosit cafeaua in decorarea casei?

6 thoughts on “Dragoste de cafea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *